OBS: Vi har sänkt priserna på intensivkurs. Passa på och boka en intensivkurs hos oss.
Vill du få ditt körkort snabbt så är en intensivkurs något för dig. En intensivkurs för körkort är ofta snabbaste och billigaste sättet att ta sitt körkort. Det finns många fördelar med en intensivkurs. De främsta fördelarna är att du lär dig mycket på kort tid och därmed får ditt körkort snabbt. En annan fördel med att genomföra din intensivutbildning hos oss är att vi ligger mitt i uppkörningsområdet du kommer träna bara på prov område. Oftast vi börjar med en testlektion för att bedöma på vilken nivå du är och planerar din utbildning efter det. Du kan själv planera din intensivkurs eller följa några av våra exempel. Exempel 1,2 eller 3. Tänk på att du måste ha godkänt körkortstillstånd innan du kommer till oss.
Exempel 1
10 dagar 7 900: –
10 lek + Teori
Detta ingår i intensivkursen. 10 körlektioner(10x55min). Teoritester fri. Det går självklart att välja till lån av bil vid prov för en extra kostnad.
Exempel 2
15 dagar 15 900: –
20 lek + teori
Detta ingår i intensivkursen. 20 körlektioner(20x55min), Teoritester fri. Det går självklart att välja till lån av bil vid prov för en extra kostnad.
Exempel 3
20 dagar 23 500
30 lek + Teori
Detta ingår i intensivkursen. 30 körlektioner(30x55min). Teoritester fri. Det går självklart att välja till lån av bil vid prov för en extra kostnad.
Ring eller mejla i tid så planerar vi en intensivkurs för dig.
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram